Овен  Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.

...
Овен  Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.
Коментари Харесай

Близнаци: Днес няма да Ви е лесно с всички тези препятствия, спирки и пречки, особено...

Овен 
Днес ще имате огромна потребност от съвет на другар. Той ще се окаже доста скъп и навременен, и ще Ви помогне да оправите връзките си със своя обичан човек. Само че не би трябвало да извършите всичко буквално, тъй като на всички е известно, че безспорни истини не съществуват.  

 
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Днес няма да Ви е елементарно с всички тези трудности, спирки и спънки, изключително в случай че сте се отправили на странствуване. Но за Вас е типична еластичност, тъй че ще съумеете да се справите с всичко. Внимателно проследявайте всичко, обвързвано с графика Ви, проверявайте всички свои проекти и резервации в ресторанта, с цел да получите удостоверение. Убедете се, че всичко е наред, и нещата ще преминат, както би трябвало.

Рак
Днес ще имате време за всичко, с изключение на за фамилията и за персоналния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, само че от друга, през този ден ще свършите толкоз доста, че по-късно ще имате опция да отделяте на афектираните доста повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това. 

Лъв
Предстои Ви доста работа: ще се стремите да завършите доста от дълго време стартирани планове и да се подготвите за начало на нов стадий в своя живот. На близките ще е много мъчно да се схванат с Вас - това, с което сте се заели, не е на всички по копнеж. Така че не би трябвало да се учудвате и да се обиждате, в случай че някой не желае да Ви помогне. Разбирането и поддръжката на околните ще са доста значими през втората половина на деня, когато би трябвало да споделите с тях своите хрумвания и да получите утвърждение. Избирайте си за другарство хора, които не са склонни към рецензия, краен консерватизъм и хаплива подигравка.

Дева
Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.

Везни
Станете за своя любим човек същинска майка, дори в случай че половата Ви принадлежност диктува да бъде татко. Бъдете търпеливи, мъдри и снизходителни към неговите лудории и неразумни действия. Именно Вие, тактично и правилно, можете да го насочите по пътя на истината. Само не бъдете досадни, тъй като това може да провокира неспокойствие.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.

Козирог
През този ден ще Ви бъде много мъчно да привлечете вниманието на противоположния пол, даже и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен тип е доста екстарвагантен и провокативен, напълно не може да се надявате на утвърждение и внимание...

Водолей
Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.

Риби
Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, в сравнение с да обясните на своите близки хора, какво става. Вероятно по този начин и би трябвало да извършите, в сравнение с да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР